ІНФОРМАЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ ВПЛИВ ЯК ЗАСІБ МОТИВУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ (Psychology Travelogs, 2023)
З`ясовано, що ефективність військової служби визначається не тільки цілями, певними орієнтирами або якісно розробленими рішеннями та обґрунтованими діями з їх реалізації, а значною мірою залежить від військовослужбовців, їх професіоналізму і найважливіше – від мотивації працювати якнайкраще. Усі аспекти мотиваційної сфери особистості військовослужбовця можуть бути формовані різними методами, одним із яких є інформаційно-психологічний вплив, основними якого є переконання та навіювання.Військовослужбовці найбільше у своїй діяльності схильні до «Служіння», тобто вони намагаються якнайкраще захищати та обороняти Україну від ворога. Досліджувані військовослужбовці також цінують суспільну значущість, повагу, матеріальну винагороду, що пов’язана з посадою, престиж професії, а також можливість здійснювати соціальні зміни.
Keywords: мотив; мотивація; кар’єрні орієнтації; ціннісні пріоритети; професійна діяльність; військовослужбовці; педагогічна діяльність; інформаційно-психологічний вплив