СТРУКТУРНО-ФУНКЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО ВПЛИВУ НА МОЛОДЬ З ЕМОЦІЙНИМИ РОЗЛАДАМИ ОСОБИСТОСТІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ (Psychology Travelogs, 2023)
Стаття присвячена питанню важливості створення структурної взаємодії педагогів та психологів з метою зниження рівня емоційних розладів серед молоді. У статті розкрито взаємодію впливів екзогенних факторів на ендоенні зміни. На основі статичних та аналітичних даних виведено взаємозв’язок між потребами держави та роллю в цьому аспекті молоді.
Keywords: молодь; емоційні розлади; ПТСР; воєнний стан; психолого-педагогічні елементи; соціально-економічні чинники