АУТОПСИХОЛОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК ФАКТОР ПРОФЕСІЙНО МОБІЛЬНОГО САМОПЕРЕТВОРЕННЯ ОСОБИСТОСТІ ФАХІВЦЯ (Psychology Travelogs, 2023)
Стаття присвячена актуальній проблемі дослідження аутопсихологічної компетентості фахівця з точки зору її змістовної структуризації з метою визначення ефективних механізмів самопізнання особистістю комплексу «Я-професійних образів» та подальшого конструктивного професійно мобільного самоперетворення особистості фахівця в умовах динаміки професійних криз.
Keywords: аутопсихологічна компетентість; професійна мобільність; самоперетворення; саморозвиток; інтрогармонізація; багатоваріативність