ПОКАЗНИКИ АГРЕСИВНОСТІ У ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ (Psychology Travelogs, 2023)
Стаття присвячена проблемі агресивності у військовослужбовців. Мета статті – з’ясування загальної тенденції щодо проявів агресивності у військовослужбовців Збройних Сил України. Для емпіричного дослідження показників агресивності у військовослужбовців ЗСУ ми використали методику діагностики показників і форм агресії (А. Басса, А. Даркі, в адаптації О. Осницького). У досліджених військовослужбовців виявлено загалом помітну тенденцію до невисоких показників агресивних проявів.
Keywords: військовослужбовці; агресивність; фізична агресія; вербальна агресія; непряма агресія; аутоагресія