БУЛІНГ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ПРИЧИНИ ТА ШЛЯХИ ПОДОЛАННЯ (Psychology Travelogs, 2022)
Якщо ти байдужий до страждань інших, ти не заслуговуєш називатися людиною. Сааді (персидський поет)
Keywords: булінг; освіта; моральні цінності; стосунки; учні