ПРОФЕСІЙНА МОБІЛЬНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ПСИХОЛОГА ЯК ПРЕДМЕТ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ (Psychology Travelogs, 2022)
Нині вища освіта не тільки формальний вид навчання, але й особливий рівень формування особистості, реалізації іі здібностей, розвитку індивідуальної культури професіонала шляхом долучення майбутнього фахівця до інноваційних досягнень науки. Професійна мобільність як готовність до самоосвіти, саморозвитку, самореалізації уможливлює професійний розвиток майбутнього психолога, забезпечуючи його конкурентноздатність на ринку праці.
Keywords: психолог; професійна мобільність; ринок праці; вища освіта