ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЖИТТЄСТІЙКОСТІ В ГРОМАДІ (Psychology Travelogs, 2025)
У статті представлено особливості формування життєстійкості особистості у сучасному українському суспільстві. Подано детальний аналіз феноменів, складових та чинників формування стресостійкості, та життєстійкості. Розглянуто теоретичні підходи формування життєстійкості особистості. У фокусі уваги - дослідження інноваційних підходів щодо надання соціальної послуги з формування життєстійкості шляхом створення та функціонування Центрів життєстійкості у громаді.
Keywords: стресостійкість; життєстійкість; соціальна сфера; соціально-психологічна підтримка; соціальна послуга; ментальне здоров’я; індекс життєстійкості; якість життя