ЧИННИКИ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ ДО РОБОТИ З НЕПОВНИМИ СІМ’ЯМИ (Psychology Travelogs, 2024)
У статті здійснено теоретичний аналіз чинників, що здатні впливати на готовність майбутніх психологів до роботи з неповними сім’ями. З’ясовано, що процес формування готовності студентів-психологів до роботи з неповними сім’ями залежить від низки чинників об’єктивного та суб’єктивного характеру. Серед різних чинників особливу увагу привертають такі як: організація процесу навчально-практичної підготовки в ЗВО, підбір компонентів освітньої програми, які дозволяють забезпечити систему  компетентностей, необхідних для надання психологічної допомоги неповним сім’ям, природні психотерапевничні задатки та здібності здобувача, внутрішня вмотивованість, прагнення здобувача займатися сімейним консультуванням та психотерапією.
Keywords: майбутні психологи; робота; готовність; чинники; неповні сім’ї