ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ ФАХІВЦІВ ЛОГІСТИЧНОЇ СФЕРИ (Psychology Travelogs, 2024)
Стаття присвячена вивченню проблеми особливостей прояву емоційного вигорання фахівців логістичної сфери. Розкрито сутність феномену емоційного вигорання, наведено ряд структурних та процесуальних моделей емоційного вигорання, розглянуто його фактори, симптоми. Було виокремлено психологічні чинники емоційного вигорання через призму професійних обов’язків логістів та специфіку їх виконання.
Keywords: емоційне вигорання; фахівці логістичної сфери; професійна діяльність; симптоми; психологічні чинники вигорання