ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК КРЕАТИВНОСТІ ТА КОМУНІКАТИВНИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ (Psychology Travelogs, 2024)
Стаття присвячена проблемі розвитку креативності та комунікативних умінь майбутніх психологів, що складає основу для формування їх соціокультурної компетентності у процесі професійної підготовки. Описано результати емпіричного дослідження взаємозв’язку креативності з комунікативними вміннями здобувачів вищої освіти. Проаналізовано результати діагностики креативності, а також рівня розвитку комунікативних умінь майбутніх психологів.
Keywords: креативність; продуктивність; гнучкість; оригінальність; комунікативні вміння; компетентний стиль; агресивний стиль; залежний стиль; майбутні психологи