ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ІМІДЖУ СУЧАСНОГО ПІДПРИЄМЦЯ (Psychology Travelogs, 2024)
Стаття присвячена важливій темі ефективного формування іміджу підприємця з метою підвищення власної конкурентоспроможності на ринку та положення серед колег та підлеглих. Описано умови, в яких перебуває сучасний український підприємець та які вимагають від нього надання особливої уваги побудові власного іміджу. У праці наведено розуміння іноземними та українськими вченими поняття «імідж», його основних характеристик. Виокремлено конкретні особистісні якості, вміння та навички, які сприяють формуванню ефективного іміджу керівника підприємства.
Keywords: імідж; формування; підприємець; керівник; психологічні особливості