ПСИХОЛОГІЧНІ УМОВИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ІМІДЖ КОМАНДИРА КУРСАНТСЬКОГО ПІДРОЗДІЛУ (Psychology Travelogs, 2024)
У статті здійснюється теоретичне вивчення психологічних умов, що впливають на імідж командира курсантського підрозділу. З’ясовано, що імідж командира курсантського підрозділу свідчить про вміння, знання, компетентність офіцера, а також цінності, якими він керується у професійній діяльності. Проаналізовано критерії вибору моделей поведінки командира підрозділу. Визначено місце та роль іміджу в процесі управління військовим колективом. Виділено групу внутрішніх та зовнішніх умов, що являють собою поєднання психологічних і соціально-психологічних умов.Окреслено перспективи подальшої розробки ефективних психологічних підходів щодо формування іміджу командира підрозділу.
Keywords: командир підрозділу; психологічні умови; імідж командира; зовнішні та внутрішні умови; стиль керівництва