(untitled) (Psychology Travelogs, 2023)
Стаття досліджує важливий аспект освіти - міжособистіcні стосунки серед учнів, які пережили внутрішнє переміщення. Внутрішньо переміщені учні, або діти біженців, переселенців або інших міграційних категорій, стикаються з унікальними викликами та можливостями під час навчання в новому середовищі. Стаття аналізує вплив таких факторів, як культурні відмінності, мовні бар’єри, психологічний стрес та інші аспекти, на розвиток відносин між внутрішньо переміщеними учнями та їхніми однолітками.