(untitled) (Psychology Travelogs, 2023)
У статті розглянуто теоретичні аспекти професійної діяльності фахівців соціономічних спеціальностей з внутрішньо переміщеними особами. Уточнено групу професій, які належать до соціономічних: психолог, соціальний педагог, соціальний працівник, лікар. Авторами статті з’ясовано, що вирішення психологічних, соціально-економічних, медичних, освітніх, правових та інших проблем внутрішньо переміщених осіб не можливе без командної взаємодії фахівців соціономічних спеціальностей. У статті визначено та детально охарактеризовано основні види, напрямки, методи та форми роботи фахівців соціономічних спеціальностей з внутрішньо переміщеними особами в сучасних умовах.