(untitled) (Psychology Travelogs, 2023)
Стаття присвячена питанню важливості створення структурної взаємодії педагогів та психологів з метою зниження рівня емоційних розладів серед молоді. У статті розкрито взаємодію впливів екзогенних факторів на ендоенні зміни. На основі статичних та аналітичних даних виведено взаємозв’язок між потребами держави та роллю в цьому аспекті молоді.