(untitled) (Psychology Travelogs, 2023)
Головною метою даного дослідження є вивчення такого особистісного розладу як психопатія. В статті коротко поданий історичний аналіз про виникнення та розвиток поняття «психопатія». При дослідженні даного питання було проведено опитування, та використано такі наукові методи: структурно-функціональний та діалектичний методи, метод синтезу, логічного та порівняльного аналізу та метод узагальнення. Результатами даного дослідження є детальний аналіз психопатичного розладу особистості, а також підтвердження, що нині психопатія існує, однак розуміння, визначення, та навіть назва змінилися. Практичне значення роботи полягає у використанні її результатів в навчальних закладах та наукових дослідженнях для вивчення психопатії.