(untitled) (Psychology Travelogs, 2023)
Стаття присвячена важливій у нинішній час проблемі психологічної готовності до материнства. У праці пропонуються результати емпіричного дослідження рівня та особливостей формування психологічної готовності досліджених до материнства. Виявлено, що досліджені жінки мають переважно низький рівень тривожності, схильні до демократичного стилю виховання своїх дітей, як і їхні батьки, вважають доцільним підготовку до материнства, але себе до материнства вважають готовими лише частково.