(untitled) (Psychology Travelogs, 2023)
Стаття присвячена психологічним аспектам зниження тривоги у військовослужбовців перед їхнім висуванням до району бойових дій. Проведення дослідження дало можливість визначили рівень ситуативної та особистісної тривожності у військовослужбовців перед відправленням до зони бойових дій.