(untitled) (Psychology Travelogs, 2022)
Професійна освіта зумовлена потребами суспільства й особистості. Тому підготовка майбутніх соціальних працівників (магістрів) в умовах інформатизації освіти нами розглядається як цілісна неперервна система, яка включає інші підсистеми, її результатом є опанування майбутніми фахівцями сукупністю систематизованих знань, умінь і навичок, що сприятимуть у самостійному та відповідальному вирішенні дослідницьких і практичних завдань, умінь у галузі здоров’язбереження; творчому використанню наукових досягнень у галузі культури та соціальної роботи.