(untitled) (Psychology Travelogs, 2025)
Стаття присвячена проблемі психологічної підтримки під час стресу майбутніх управлінців та пошуку ефективних інструментів подолання стресу. Описано результати емпіричного дослідження психологічних особливостей майбутніх управлінців під час стресу. Проаналізовано результати діагностики розподілу рівнів психологічного стресу серед майбутніх управлінців. Наведено результати дослідження розподілу індексу посттравматичного зростання майбутніх управлінців з низьким та високим рівнем стресу. Проаналізовано результати діагностики особливостей посттравматичного зростання майбутніх управлінців з низьким та високим рівнем стресу. Описано програму психологічної підтримки майбутніх управлінців під час стресу за допомогою технік майндфулнес.