(untitled) (Psychology Travelogs, 2025)
Стаття присвячена результатам теоретичного та емпіричного дослідження особливостей розвитку національної самосвідомості студентської молоді засобами когнітивно-повідінкової терапії. Охарактеризовано структурні компоненти національної самосвідомості студенської молоді. Визначено особливості розвитку національної самосвідомості студентської молоді засобами когнітивно-поведінкової терапії. Визначено ключові компоненти національної самосвідомості студентської молоді та їхню динаміку у процесі психолого-педагогічного впливу.