(untitled) (Psychology Travelogs, 2024)
Стаття присвячена проблемі взаємозв’язку емоційного інтелекту та тривоги у студентів-психологів та студентів-економістів. Описано результати емпіричного дослідження прояву емоційного інтелекту у студентів-психологів та студентів-економістів. Проаналізовано результати діагностики ситуативної та особистісної тривожності у студентів-психологів та студентів-економістів. Проаналізовано особливості прояву емоційного інтелекту студентів-психологів та студентів-економістів з різними рівнями прояву складових емоційного інтелекту. Проведено порівняльний аналіз рівня розвитку емоційного інтелекту та рівнів ситуативної та особистісної тривожності у студентів-психологів та студентів-економістів.