(untitled) (Psychology Travelogs, 2024)
Стаття розглядає психологічну готовність до материнства жінок – внутрішньо переміщених осіб як комплексний феномен, що формується під впливом соціальних, економічних і психологічних факторів. Особливу увагу приділено специфіці емоційного стану та адаптації жінок, які зазнали впливу війни. Розкрито основні компоненти психологічної готовності до материнства та їх трансформацію в умовах переміщення.