(untitled) (Psychology Travelogs, 2024)
Стаття присвячена питанням теоретичного дослідження конфліктологічної компетентності майбутніх фахівців соціономічних професій в процесі професійної підготовки. Охарактеризовано конфліктологічну компетентність фахівців соціономічних професій як інтегральну якість, що відображає здатність спеціаліста ефективно попереджати, діагностувати та вирішувати конфлікти в професійній діяльності. Вивчено структуру конфліктологічної компетентності. Визначено компоненти конфліктологічної компетентності майбутніх фахівців сфери «людина-людина» у процесі професійної підготовки.