(untitled) (Psychology Travelogs, 2024)
Стаття присвячена результатам порівняльного аналізу показників методик контрольної та експериментальної груп підприємців щодо проявів негативних психічних станів після застосування програми їх подолання. Визначено ефективність програми, про що свідчить поліпшення показників негативних психічних станів у підприємців після півторарічного впливу умов війни на психіку особистості і професійну діяльність. Водночас методики психодіагностики і авторську програму подолання негативних психічних станів у підприємців можна рекомендувати для діагностики і корекції негативних психічних станів в звичайних і екстремальних умовах.