(untitled) (Psychology Travelogs, 2024)
У статті представлено результати емпіричного дослідження психологічних особливостей прояву емоційного інтелекту в майбутніх психологів. Виявлено тенденцію до підвищення рівня емоційного інтелекту в студентів з підвищенням курсу навчання. Визначено зниження емоційних перешкод в міжособистісному спілкуванні та підвищення рівня життєвої задоволеності. З’ясовано взаємозв’язки емоційного інтелекту, емоційних перешкод у спілкуванні та задоволеності від життя.