(untitled) (Psychology Travelogs, 2024)
У статті зазначено, що вагома роль у емпіричному експерименті відводиться дослідженню особистісної готовності майбутніх психологів до надання психологічної допомоги. Представлено структуру особистісної готовності майбутніх психологів до надання психологічної допомоги. Виділено мотиваційний, орієнтаційний, операційний, вольовий та оціночний компоненти особистісної готовності майбутніх психологів до надання психологічної допомоги. Представлено методики дослідження особистісної готовності майбутніх психологів до надання психологічної допомоги. Здійснено аналіз отриманих результатів. Представлено перспективи подальших досліджень.