ПІДГОТОВКА МОЛОДІ ДО СІМЕЙНОГО ЖИТТЯ ЧЕРЕЗ ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ ТА УСВІДОМЛЕННЯ ВЛАСНОЇ САМОЦІННОСТІ - КОЦЮК, Олександра (Psychology Travelogs, 2024)
Стаття розглядає важливість формування особистості молоді як ключового етапу підготовки до сімейного життя. Вона наголошує на ролі самооцінки та самоцінності у цьому процесі. Шляхом аналізу ми продемонструємо, як позитивне ставлення до себе та визнання власної цінності будуть сприяти побудові здорових та згуртованих сімейних відносин. В статті також розглядаються стратегії та методи, які допомагають молодим людям розвивати самоповагу та самоприйняття, щоб вони могли вступити у сімейне життя з впевненістю та готовністю до спільного будівництва майбутнього. Автор статті розглядає важливість формування особистості молоді як ключового етапу підготовки до сімейного життя, наголошує на ролі самооцінки та самоцінності у цьому процесі. Шляхом аналізу визначено, що позитивне ставлення до себе та визнання власної цінності сприятимуть побудові здорових і згуртованих сімейних відносин. У статті також обґрунтовано стратегії і методи, що допомагають молодим людям розвивати самоповагу та самоприйняття, з метою вступу у сімейне життя з впевненістю та готовністю до спільного будівництва майбутнього.